Hirvittävän paljon hyviä projekteja ja jatkuvaa yhteistyötä

Kokkolan Nahka on maailman suurin pohjoisten riistaeläinten nahkoja valmistava nahkatehdas Keski-Pohjanmaalta ja yksi pitkäaikaisimmista asiakkaistani. Olen toteuttanut heille kaiken kaikkiaan neljä hakukoneoptimoitua verkkosivustoa eri markkinoille suunnattuine versioineen. Lisäksi olen kehittänyt sivustoja edelleen vastaamaan kansainvälisen liiketoiminnan muuttuviin vaatimuksiin.

Olen toteuttanut Kokkolan Nahkan logouudistuksen, editoinut videoja, vastannut uutiskirjejärjestelmän käyttöönotosta ja toteuttanut ison joukon erilaisia graafisia töitä, etiketeistä katalogeihin. Lisäksi olen koordinoinut tuotekuvaukset sekä käännöstyöt ja auttanut asiakastani löytämään heille parhaiten soveltuvia ICT-ratkaisuja.

Pitkään jatkunut yhteistyö on syventänyt ymmärrystäni asiakkaan liiketoiminnasta ja sen tavoitteista, mikä auttaakin tarjoamaan sopivimpia ratkaisuja juuri heidän tarpeisiinsa ja kehittämään yrityksen markkinointia niin teknisestä, kuin sisällöllisestäkin näkökulmasta.

Asiakkaan näkökulma

Mirva Kenttämies, kehitysjohtaja, Kokkolan Nahka Oy

“Making of on meidän kaltaiselle Pk-yritykselle loistava ja monipuolinen kumppani! Sen sijaan, että kilpailuttaisimme markkinoinnin projekteja yksi kerrallaan eri toimijoille, halusimme löytää pitkäaikaisen kumppanin, jonka kanssa voi miettiä sekä suurempia strategioita että toteuttaa pienempiä toimeksiantoja. Uskomme, että tällä tavoin saavutetaan syvempää ymmärrystä siitä, miten yrityksen vahvuuksia ja arvoja viestitään asiakkaille. Säästämme myös konkreettisesti työaikaa keskittämällä markkinointiasiat “yhdelle luukulle”.

Olemme toteuttaneet Lotan kanssa digimarkkinointia ja – viestintää sekä verkkosivukehitystä hakukoneoptimointeineen. Lisäksi Lotan kanssa onnistuvat graafiset työt, mm. logojen ja katalogien toteutus ja etikettisuunnittelu. Yhteistyö on helppoa ja kommunikointi sujuvaa. Toivottavasti voimme jonain päivänä hyödyntää myös tapahtumapuolen osaamista, joka on yksi Lotan monista vahvuuksista!”

Case Kokkolan Nahka
Case Kokkolan Nahka
Case Kokkolan Nahka