Tapahtuman visuaalinen konsepti | graafiset työt | somistus

Tyylikästä, vaan ei tylsää. Alexandran näköistä

Original Sokos hotelli Alexandra ja sen ravintolat lanseerasivat asiakasyrityksille suunnatun pikkujoulutapahtuman, Koko talon pikkujoulut 2019. Kaksi kertaa sesonginaikana järjestettävälle tapahtumalle haluttiin luoda oma visuaalinen ilme ja tiloja haluttiin muuttaa sekä kalustaa eri tavoin näinä erikoisiltoina hotellin aulatilojen ja erityisesti sen ravintola Franseskan osalta. Lisäksi Hotellin muihin ravintoloihin haluttiin joulusesongin mukaista somistusta. Lähtökohtana oli suunnitella tyylikkään rennot, pikkujoulutunnelmaan sopivat puitteet.

Suunnittelin tapahtumakonseptin visuaalisen ilmeen, joka sisälsi esimerkiksi tapahtumalogon suunnittelun, kattavan valosomistuksen, kukka-ja vihersomistuksen, kalustuksen ja somistuselementit, kuten valokuvausseinä ja näyttöissä pyörinyt animaatio. Lisäksi suunnittelimme ja toteutimme joulusesongin somistukset Frans & Sandra ja Jalo Kitchen and Lounge -ravintoloille.

“Somistus oli loistava! Kiitos paljon ammattitaitoisesta työstäsi ja osaavasta aikataulutuksesta. Sinulla on pistämätön väri- ja tyylitaju. Hieno lopputulos!” / asiakaspalaute