Tapahtumakonseptit | Tuotanto- ja koordinointi | Tapahtumien visuaaliset ilmeet | Tapahtumaviestintä

Luovatoimisto Making of on tavoitteellisten tapahtumien ketterä kumppani ja luova kohtaamisten rakentaja. Toteutamme yritystapahtumia, yleisötapahtumia sekä verkkotapahtumia ja näihin liittyviä palveluja. Toimimme Jyväskylässä, mutta toteutamme tapahtumia valtakunnallisesti. 

YRITTÄJÄ ITE JA SUPERVOIMAT PALVELUKSESSA

Tapahtumat ovat aina tiimityötä. Pidämme langat käsissä, asiakkaan kanssa yhdessä asettujen tavoitteiden saavuttamiseksi, mutta työt sujuvat useimmiten yhteistyössä vuosien ja kokemusten mittaan hioutuneen supervoimista koostuvan verkoston kanssa. Tarvittiinpa tapahtumatila, tapahtumatekniikkaa, cateringia, esiintyjää, turvallisuusalan ammattilaisia tai vaikkapa kuten silloin yksi kerta, sitä yli viisi metristä käärmettä ja sen kouluttajaa, meillä on tekijä tiedossa.  

Yrittäjä Lotta Nyqvistillä on tapahtuma-alan ohella kokemusta erilaisista markkinointi- ja viestintäalan tehtävistä. Monialaisen osaamisen ja hyvän kumppaniverkoston avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme laadukkaan ja kaikki tapahtumatuotannon eri osa-alueet kattavan palvelutarjonnan. 

TapahtumatoteutuksiA